Ogjorda fotoböckers hopp!

In WAZZUP? on 14 mars, 2011 at 10:09

För artonde gången tillkännager nu ett antal europeiska fotoboksförlag sin tävling European publishers award for photography. Priset innebär att man får sitt fotoprojekt tryckt och utgivet av alla fem deltagande förlagen. Upplagan är 5000 ex. Boken kommer att publiceras  under hösten 2011. I listan över tidigare pristagare återfinns namn som Simon Norfolk, Paolo Pellegrin och Bruce Gilden. Men ingen svensk pristagare..ännu. Här är anmälningsblanketten.

http://www.dewilewispublishing.com/EUROAWARD/EUROAWARD2011.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: